PDC2008

فکر نمی کنم برای برنامه نویس های معتاد به تکنولوژی های مایکروسافت رویدادی مهمتر از PDC باشه ،‌ (‌یا حداقل از مهمترین هاشونه ) دو روز میشه که از این کنفرانس و مجمع و هر چیزی که بشه روش اسم گذاشت می گذره و اتفاقهای جالبی افتاده ، بخصوص در روز اول (‌حداقل برای من اتفاقات روز اول جالب تر بود )‌ . اگر بخوایم در یک سطر توضیح بدیم که این PDC چیه فکر نمی کنم کاملتر و کوتاهتر از جمله ای که توی خود سایت PDC 2008 نوشتن ، بشه جمله ای گفت و اون هم :” Experience the Future of the Microsoft® Platform ” هست . و مایکروسافت به اشخاصی پیشنهاد می کنه توی این کنفرانس شرکت کنند که ( بیشتر ) مسئولیت طراحی سیستم ها رو بر عهده دارن و باید از تکنولوژی های آینده باخبر باشن تا موسسه و سازمان زیر دستشون رو به جای صحیحی هدایت کنند .بیشتر از این راجع به فلسفه PDC توضیح نمی دم چون اصولا اهل فن خودشون این چیزها رو بیشتر می دونن ، فقط چند تا لینک میدم که اشخاصی که علاقمند هستند داستان رو پیگیری کنن . (‌زمان برگزاری از 27 تا 30 اکتبر 2008 )

1.   سایت رسمی PDC 2008
2.   عکس های کنفرانس در فلیکر
3.   عوضیت در تالار PDC در فوروم Facebook4.   این هم یک لینک برای توییتر


windows 7 Logo

و اما من چون اخبار روز اول رو ننوشتم ( امروز یک اشاره کوتاه می کنم ) اول بریم سر اخبار روز دوم که دیروز بود ( ‌امروز 29 اکتبر و روز سوم هست ) . از رخدادهای مهم این روز معرفی ویندوز 7 بود . از مشخصه هایی که به اونها اشاره شد میشه به : بهبود عملکرد UAC و قابلیت Multi-touch و البته قابلیت Sync ( یکسان سازی و یکدست کردن ) فایل ها در چند سیستم اشاره کرد که شما می تونید با استفاده از این قابلیت در یک سیستم فایل داشته باشین و از سیستم دیگه از اون فایل استفاده کنین و همچنین نکته مهم اینه که Core ویندوز 7 ، بهبود یافته و ارتقا داده شده Core ویندوز ویستا هست و اشخاصی که به ویستا اعتماد نکردند ( کلاه گشادی سرشون رفت ) و بخصوص برنامه نویس هایی که برنامه هاشون رو تحت ویستا نیاوردن بالاخره مجبورن این کار رو بکنن و فقط 2 سال از این رقابت عقب موندن . نکته ای برای کاربرهای خانگی بیشتر از سایر موارد جالب بود ، Taskbar جدید ویندوز 7 هست ، البته قبلا روی یوتیوب و سایر سایت ها فیلم هایی از اینtaskbar منتشر شده بود ، با این Taskbar جدید مدیریت برنامه های باز راحتتر میشه و شما می تونید به دلخواه خودتون یکسری برتنامه رو اونجا بزارید و یا بچینید و یا دسته بندی کنید ، حتی میشه در یک حالت دایره ای شکل ( که خیلی برای من جالبه ) برنامه ها رو کنار هم ردیف کنید و … از خصوصیات دیگر ویندوز 7 میشه به قابلیت پشتیبانی چند مانیتور اشاره کرد و البته نکته مهمتر از این قابلیت پشتیبانی از همین چند تا مانیتور در Remote desktop هست و البته چندتا قابلیت دیگه هم بود که بیشتر به خصوصیات ویندوز 7 بر میگرده تا PDC !! شاید همه خصوصیات رو بعدا توی یک پست بنویسم .


Windows Azure Logo

نمی دونم شما تا حالا چیزی راجع به Windows Azure ( ویندوز لاجوردی ) شنیدید یا نه ، من خیلی اخبار خونده بودم که مایکروسافت ، در کنار سایر شرکتهای بزرگ مثل IBM داره روی cloud-computing platform کار می کنه (‌البته چون حدس میزنم بعضی از دوستان که هنوز توی Framework 2.0 گیر کردن و نتونستن به جلوتر بیان ، کمی راجع به این cloud-computing platform باید توضیح بدم ) .

cloud-computing platform در واقع به برنامه نویس ها کمک می کنه تا سرویس هاشون رو بر مبنا و به میزبانی ساختار ( infrastructure ) مایکروسافت تولید کنن و بنویسن . توی لینک زیر اخبار مرتبط با Windows Azure و Cloud-Computing Platform هست .
 
 

Amitabh Srivastava

 ویندوز لاجوردی در واقع یک محیط عملیاتی بر مبنای سرویس ( services-based operating environment ) هست که در رقابت با  Amazon’s Elastic Compute Cloud - EC2 ایجاد شد . و مایکروسافت یک CTP ازاون رو در PDC 2008 ارائه کرد و میزبانی سرویس ها هم واقعا بصورت جهانی در یک DataCenter انجام میشه . Ozzie در PDC 2008 اعلام کرد که یک گروه از برنامه نویسان مایکروسافت به رهبری Amitabh Srivastava - vice president of Windows Azure team قبل از اینکه آمازون بر روی EC2 کار کنه ، توسعه Azure رو شروع کرده بودند . وادامه داد که آنها ( آمازون ) فقط محصول رو زودتر از ما به بازار ارائه کردند . البته او اشاره کرد که مایکروسافت از عرضه ویندوز Azure مقاصد دیگری رو هم دارد که از جمله میشه گفت که برخلاف آمازون - مایکروسافت ( ویندوز لاجوردی ) قصد داره تا مسئولیت پشتیبانی یک شبکه بسیار بزرگ جهانی از برنامه ها و سرویس هایی رو که برنامه نویسان به میزبانی Azure می نویسن و تولید می کنن به عهده بگیره .

 

Windows Azure Platform

 همچنین اعلام شد که برنامه نویسان می تونن با استفاده از .net Framework مایکروسافت برنامه ها رو به میزبانی Azure تولید کنن و مایکروسافت میزبانی تمامی برنامه های تحت وب رو به عهده می گیره . از قابلیات Azure میشه به یک کنترلر برای کنترل کردن چرخه زندگی سرویس ها اشاره کرد . البته فکر کنم در همین حد این بحث رو ببندیم بهتر باشه چون بحث زیادی به درازا کشید یکسری لینک میدم که می تونید اصل داستان رو از اونجاها پیگیری کنید .
 

نوشته شده توسط آقای ناصر حاجلو

 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد