تشکر

سلام
ضمن خوش آمد گویی از همه ی عزیزانی که تا امروز منو با نظراتشون راهنمایی کردن تشکر میکنم
به امید موفقیت
مسعود

Corsair فلش مموری 32 گیگابایتی را روانه ی بازار کرد

با عرضه فلش مموری 32 گیگابایتی اولین اتفاق مهم در حوزه کوچک افزارهای دنیای فناوری اطلاعات در سال جاری میلادی رخ داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، امروزه در دنیای فناوری اطلاعات ابزارهای جانبی فناوری اطلاعات ارزش بسیار زیادی یافته اند و استفاده کاربران از این ابزار به شدت توسعه یافته است.
یکی از این ابزار پر استفاده فلش مموری است که مهم ترین ابزار برای حمل دیتا به شمار می رود.
Corsair یک شرکت سازنده لوازم فناوری اطلاعات در جدید ترین اقدام دنیای فلش مموری ها جدید ترین فلش مموری جهان را با گنجایش 32 گیگابایت وارد بازار کرد که پر حجم ترین فلش مموری قابل حمل به حساب می آید.
Techtree که از این فناوری جدید خبر داده است در ادامه گزارش خود این اقدام را نقطه قوتی برای ایجاد رقابت قوی در دنیای دیتا ترول ها نامیده است و احتمال جایگزینی این سخت افزارها بجای دی وی دی ها را جدی قلمداد کرده است.

قیمت اینترنت پرسرعت ایران ١٦ هزار برابر اینترنت پرسرعت مالزی است

یک شرکت ارائه دهنده اینترنت (ISP) در مالزی اعلام کرد که به کاربران خود پهنای باند با خطوط پرسرعت ٢٢٤ مگابیت بر ثانیه را با قیمت تنها ٥٨/١ دلار در ماه (حدود هزار و ٥٠٠ تومان) عرضه می کند.این ISP برای اجرای پروژه این فناوری که BPL نام دارد، ١٤ میلیون دلار هزینه کرده و قرار است ٤٠٠ هزار مسجد و ٦٠ میلیون کاربر را در سراسر مالزی به خطوط پرسرعت این پهنای باند مجهز کند. با اجرای این پروژه مالزی اولین کشوری خواهد بود که به بیشترین تعداد کاربر این خدمات را عرضه می کند.هم اکنون گوگل در تگزاس به حدود ٢ میلیون کاربر پهنای باند با این سرعت را ارائه می کند؛ در سال ٢٠٠٧ نیز پروژه Corinex BPL محصول IBM در آمریکا اینترنت با سرعت ٢٢٤ مگابیت بر ثانیه را در اختیار حدود ١٥ میلیون کاربر گذاشت.یک محاسبه ساده ریاضی درباره اینترنت پرسرعت مالزی با ایران بیانگر این اعداد است:
سرعت اینترنت پرسرعت مالزی: ٢٢٤ مگابیت ضرب در ١٠٢٤ کیلوبیت= ٢٢٩٣٧٦ کیلو بیت
سرعت اینترنت پرسرعت ایران: ١٢٨ کیلوبیت
نسبت اینترنت پرسرعت مالزی به ایران: ١٧٩٢ برابر
قیمت اینترنت پرسرعت ایران: هر ١٢٨ کیلوبیت در ثانیه به طور متوسط ١٥٠٠٠ تومان
قیمت اینترنت پرسرعت مالزی: هر ٢٢٩٣٧٦ کیلوبیت در ثانیه معادل ١٥٠٠ تومان
مقایسه قیمت اینترنت پرسرعت مالزی نسبت به ایران: حدود ٩ ریال در هر ١٢٨ کیلوبیت در ثانیه
به این ترتیب می توان نتیجه گرفت قیمت اینترنت پرسرعت ایران حداقل ١٦ هزار برابر اینترنت پرسرعت مالزی است!

؛مقایسه ایران و کره جنوبی
؛چند وقت پیش خبری در روزنامه خراسان منتشر شد مبنی بر این که سرعت اینترنت رایگان کره جنوبی حدود ٥٠٠ برابر اینترنت پولی در ایران است. پیش از آن نیز خبر دیگری در رسانه ها منتشر شد مبنی بر این که یک پیرزن سوئدی رکورد اتصال به اینترنت را با سرعت ٤٠ گیگابیت در ثانیه شکست!چنین اخباری برای کاربران ایرانی، که تعداد آن ها ١٨ میلیون نفر است و به تنهایی ٥٣ درصد کاربران اینترنت خاورمیانه را تشکیل می دهند، تا حدی عجیب و حتی مثل رویا و آرزو است. چرا که اغلب این کاربران با خطوط دایل آپ و با سرعت کمتر از ٥٦ کیلو بیت در ثانیه به اینترنت متصل می شوند و تصور می کنند اینترنت یعنی همین! سرعت قانونی اینترنت (درست مثل سرعت مجاز در خیابان ها!) مطابق بخشنامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ١٢٨ کیلوبیت در ثانیه برای کاربران خانگی است و بیشتر از آن برای سلامتشان ضرر دارد؛ مطابق آمار رسمی در سال ٢٠٠٧ تنها ٤٦٥ هزار و ١٠٠ نفر معادل ٧ دهم درصد از کاربران ایرانی به این نوع از اینترنت کذایی پرسرعت دسترسی داشته اند، در حالی که قرار بود این رقم در سال مذکور به ٩٠٠ هزار پورت فعال برسد. همچنین براساس برنامه چهارم توسعه قرار است تا پایان سال ٨٨ (پایان این برنامه) تعداد پورت های فعال ADSL به ١٥ میلیون پورت برسد. براین اساس ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت در ایران فقط ٠١/٠ درصد است. البته تعریف اینترنت پرسرعت نیز در ایران و جهان متفاوت است، چرا که حتی سرعت خطوط ADSL در دنیا تا ٢ مگابیت در ثانیه است!

؛کیفیت اینترنت ایرانی
؛کشورهای توسعه یافته ای مانند فرانسه، اینترنت را با سرعت ٣٠ و سوئد با سرعت ١٠٠ مگابیت بر ثانیه، در اختیار کلیه کاربران خانگی قرار داده اند! همچنین طبق برنامه ای که در سنگاپور تدوین شده، قرار است تا سال ٢٠١٠ به هر کاربر خانگی یک گیگابیت در ثانیه پهنای باند اختصاص یابد. تازه این ها فقط آمارهای روی کاغذ است. قطعی های اینترنت و اختلالات کیفی آن در ایران خود حدیث مفصلی است به طوری که ١٩٠ بار قطعی در برخی مسیرهای شبکه ملی فیبر نوری طی یک سال در مجموع ٧٠ هزار دقیقه قطعی در شبکه زیرساخت ایجاد کرد که عملا امکان برقراری ارتباط در شبکه بین المللی و بین شهری کشور را به میزان ٩٥٧ میلیون و ٦٥٠ هزار کانال/ دقیقه از شرکت ارتباطات زیر ساخت سلب کرد.

؛قیمت ٥٠ برابری
؛مقایسه قیمت اینترنت در ایران با دیگر کشورها نیز بیان کننده تفاوت های اساسی در این زمینه است. در حالی که در ایران قیمت اینترنت با سرعت ١٢٨ کیلو بیت در ثانیه بین ١٠ تا ٢٠ هزار تومان در ماه هزینه دارد، در کشور مالزی قیمت اینترنت باسرعت ٢٢٤ مگابیت در ثانیه فقط حدود هزار و ٥٠٠ تومان در ماه تعیین شده است. گزارش ها حاکی از آن است که به عنوان مثال قیمت یک سرویس ٢٥٦ کیلوبیتی در ایران تقریبا ٢ برابر امارات، ٣ برابر مصر و ١٢ برابر ترکیه است! در قیمت های خرده فروشی، هزینه پهنای باند در ایران تا بیش از ٥٠ برابر قیمت جهانی می رسد. جالب اینجاست که خبرگزاری عرب نیوز نیز خبر داد که از این پس تمام ساکنان شهر ریاض می توانند به صورت رایگان و از طریق خطوط Wi-Fi به اینترنت متصل شوند. طرح گسترش خطوط Wi-Fi از مدتی قبل در عربستان آغاز شده است و اکنون مقامات دولتی این کشور می کوشند هرچه سریع تر دیگر شهرهای خود را به این امکانات مجهز کنند.

؛اینترنت رایگان به دانشگاه ها نرسید
؛صحبت از اینترنت رایگان در ایران، بیشتر به یک لطیفه شبیه است؛ در این راستا حتی دستور صریح رئیس جمهور مبنی بر ارائه اینترنت رایگان به دانشگاه ها در مهر ماه سال ١٣٨٦ تاکنون اجرا نشده و ٢ وزارت خانه علوم، تحقیقات و فناوری و ارتباطات و فناوری اطلاعات هنوز نتوانسته اند چنین طرحی را به مرحله اجرا درآورند. همه این ها در حالی صورت می گیرد که قرار است ایران در افق ١٤٠٤ به مقام اول علمی و فناوری منطقه آسیای جنوب غربی دست پیدا کند.جالب است بدانید، در مرکز تهران و درست در بخشی از حاشیه خیابان انقلاب که قرار بود یکی از واحدهای دانشگاه جامع علمی- کاربردی از اینترنت پرسرعت استفاده کند، مشخص شد هیچ شرکتی در این منطقه پوشش اینترنت ADSL ندارد. وقتی وضعیت تهران این چنین است، می توان وضعیت دیگر نقاط کشور را حدس زد.

؛بینش آنالوگ
؛به نظر می رسد مشکل اصلی درخصوص حرکت لاک پشتی اینترنت پرسرعت در ایران نه مشکلات فنی که نحوه نگرش و بینش مدیران فناوری اطلاعات در کشور باشد؛ به عنوان مثال محمد سلیمانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران معتقد است: «کاهش پهنای باند برای مشتریان خانگی مشکلی ایجاد نمی کند، چرا که با بررسی های انجام شده کاربران خانگی نیازی به بیشتر از این رقم ندارند.» هیچ کارشناس یا خبرنگاری از جناب وزیر سوال نکرده که چنین نتیجه گیری صریحی بر مبنای کدام کار تحقیقاتی و پژوهشی صورت گرفته است و محدودیت زمانی این تصمیم کجا خواهد بود؟ آیا تا ابد کاربران خانگی ایران نیازی به بیشتر از این رقم نخواهند داشت و این سوال که کاربران خانگی مالزی (که یک کشور اسلامی و در حال توسعه شبیه ایران نیز می باشد) چه نیازی به اینترنت ٢٢٤ مگابیت بر ثانیه دارند که قرار است با قیمت هزار و ٥٠٠ تومان در ماه به آن ها واگذار شود؟

؛راهکار کاهش هزینه اینترنت پرسرعت
؛به گفته علی مولوی، کارشناس فناوری اطلاعات، هزینه اینترنت در کشور ما نسبت به میزان درآمد سرانه اشخاص بالاست و همین امر موجب جلوگیری از گسترش این سرویس در ایران شده است؛ از این رو در رابطه با میزان دسترسی به اینترنت، رتبه مناسبی در جهان نداریم.اما مهم ترین دلیل قیمت بالای این سرویس در ایران را می توان گران بودن پهنای باند مورد نیاز ISPها دانست که از طریق شرکت فناوری اطلاعات یا ICPها تامین می شود. در قیمت های خرده فروشی، هزینه پهنای باند تا بیش از ٥٠ برابر قیمت جهانی است. البته نباید منکر هزینه های انتقال پهنای باند به داخل کشور و تقسیم آن در کل کشور شد، اما با توجه به قیمت های کشورهای دیگر، به نظر نمی رسد سطح هزینه ها در این حد بالا باشد!در صورتی که دولت قصد دارد میزان دسترسی به اینترنت در کشور را بالا ببرد، شاید ساده ترین راه حل، کاهش هزینه های پهنای باند باشد؛ چرا که در حال حاضر شرکت فناوری اطلاعات به عنوان بزرگ ترین فراهم کننده پهنای باند کشور، یک شرکت کاملا دولتی است. شاید بتوان به سادگی با تعیین حاشیه سود ٢٠ درصد برای این شرکت، قیمت پهنای باند اینترنتی را تا حد زیادی کاهش داد! مسئله مهم دیگری که در هزینه نهایی اینترنت برای کاربر نهایی تاثیرگذار است، هزینه بالای پخش می باشد. در حال حاضر بیشتر از ٤٠ درصد هزینه اینترنت به جیب عاملان پخش می رود که رقم بسیار بالایی است. با راه اندازی سرویس IN در تهران به عنوان بزرگ ترین بازار مشترکان اینترنتی، امید می رفت که دست واسطه ها از این بازار کوتاه و قیمت اینترنت کاسته شود؛ اما متاسفانه شرکت مخابرات استان تهران، جای واسطه ها را گرفت و حدود ٣٠ درصد از هزینه های دریافتی را بابت ارائه سرویس هوشمند از ISPها دریافت می کند! در حال حاضر قیمت یک ساعت اینترنت پرسرعت از طریق شبکه هوشمند، ساعتی ٣٠٠ تومان است که از این میزان به ازای هر ساعت ٩٠ تومان برای استفاده از سرویس هوشمند هزینه می شود.جالب اینجاست که ارائه این سرویس، هزینه ثابتی برای شرکت مخابرات دارد و به نظر نمی رسد هزینه آن با قیمت خدمات ارائه شده تغییری داشته باشد! به هر شکل در صورتی که مدیران وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عزم جدی برای کاهش قیمت اینترنت در ایران دارند، باید در وهله اول نظام تعرفه ای سرویس های ارائه شده توسط شرکت های زیرمجموعه را کنترل و تعدیل کنند و اندکی از سودهای سرشار این شرکت ها بکاهند.

با 10 ویروس برتر ماه فوریه آشنا شوی

شرکت امنیتی sophos مطابق روال همه ماهه خود فهرست 10 ویروس برتر اینترنتی را که بیشترین مشکلات را در جهان مجازی ایجاد کرده‌اند، منتشر کرد.

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران ، از خبرگزاری سلام، از مهمترین نکات فهرست جدید ظهور یک تروجان جدید موسوم به Clagger-G است که هم از طریق هرزنامه‌ها و هم با استفاده از ضعف‌های نرم‌افزاری منتقل می‌شود و با هدف سرعت کلمات عبور کاربران طراحی شده است.
ویروس Nyxem-D یا Kama satra هم از رتبه چهارم به رتبه دوم صعود کرده است، اما صدور فهرست کماکان در اختیار Netsky است.
بر طبق اعلام sophos هم‌اکنون از هر 90 email ارسال شده در جهان یکی ویروسی است.
فهرست 7 ویروس برتر فهرست sophos به شرح زیر است: Netsky-p با 9/13 درصد، Nyxem-D با 3/9 درصد، Bagle-zip با 8/8 درصد، zafi با 4/8 درصد، My tob-D با 0/6 درصد، My tob-EX با 7/3 درصد و Bagle-CH با 7/12 درصد.

سوکت LGA 1366 بسیار بزرگ تر از LGA 775 است

خبر های جدید از اضافه شدن 600 پین به سوکت جدید آماده شده برای پردازنده های Nehalem یعنی ، LGA 1366 خبر می دهد . طبق پیش بینی هایی انجام شده این سوکت باید چیزی حدود فقط 20 درصد بزرگتر از سوکت LGA 775 ای باشه که برای پردازنده های Penryn طراحی شده اما ، این سوکت چیزی حدود 600 پین اضافه برای لینک های QPI و سه کانال 64 بیتی DDR3 دارد که باعث افزایش میزان برق مصرفی این سوکت خواهد شد .

از جهت دیگر همان گونه که در تصویر های پایین مشاهده می کنید شکل اتصال در جلو سوکت همانند قبل بوده اما در قسمت عقب صفحه ای با جنس فلز مناسب تعبیه شده که با 4 پیچ سوکت را استوار و بدون نوار یا بندی برای محکم کردن ، نگه می دارد.
اما با کمی صبر و دقت به شکل سوکت می توان پی برد که قسمت جلو نیز کاملا همانند روش استفاده شده در سوکت های فعلی نیست و می تواند گفت طریقه نصب آن مستقل از سایرین است
این تغییرات نشان می دهد که اینتل برای این تغییرا کوچک زمانی زیادی را صرف کرده است ولی نکته حائز اهمیت بزرگتر شده Die می باشد که باعث می شود از پخش کننده های گرمایی بزرگتر ( Heat Spreader ) و از بسته های بزرگتر استفاده شود .
پس با بزرگتر شدن اندازه و تغییر جای پیچ ها شما خیلی سریع می توانید متوجه شوید که از کولر های فعلی خود بر روی این پردازنده نمی توانید استفاده کنید !

ویندوز ویستا معرفی و توضیحی دقیق

اولین نسخه بتای ویندوز ویستا vista محصول شرکت مایکروسافت به وضوح مسیر و هدف این سیستم عامل جدید را نشان می دهد. ویستا در مقایسه با ویندوز xp از لحاظ گرافیکی بسیار بهتر و از نظر امنیت و جستجو نیز بسیار پیشرفته تر است. رابط جدید و سایر تغییرات همگی در راستای بهبود این محصول هستند. اما برخی ویژگی های جدید از قبیلvirtual folders اندکی گیج کننده به نظر می رسد.

اگر چه مایکروسافت . این نسخه بتا را نسخه کاملی نامیده است. اما در واقع ویندوز عرضه شده فقط حاوی نیمی از ویژگی هایی است که کاربران در نسخه نهایی آن مشاهده خواهند کرد. قرار است نسخه نهایی ویستا در اواخر سال 2006 به بازار عرضه شود. اولین نسخه بتای این محصوص در 27 جولای به 10 هزار ارزیاب فنی ارائه شد و بیش از نیم میلیون کارشناس it و برنامه نویس امکان دسترسی به کدهای آن از طریق گروه های پشتیبانی مایکروسافت یافتند.
حال در این مقاله قصد داریم. براساس بررسی های صورت گرفته.ویژگی های جالب توجه ویستا را به طور دقیق تشریح کنیم.

این سیستم عامل ظاهری بسیار ساده اما جذاب دارد. پنجره های شیشه ای و نوارهای وضعیت سبز رنگ آن مشابه افکت های سیستم عامل مکینتاش است.

به علاوه آیکن های آن تمثیلی از فایل مربوط هستند! بدین ترتیب که آیکن یک سند . در واقع تصویری از آن سند است یا آیکن پوشه حاوی اسناد به صورت پوشه واقعی به نظر می رسد که کاغذ هایی در آن قرار دارند و جالب اینکه آیکن اولین کاغذ تصویر نخستین سند موجود در پوشه را نشان می دهد.نوار منوی استانارد همان نوارر حاوی منوهای view edit file و غیره... که سابق بر این در زیر فرم پنجره های قرار داشت در ویندوز ویستا تغیر مکان داده و در زیر نوار آدرس قرار گرفته و حتی در برخی پنجره ها نیز نادیده گرفته شده است.یک نوار منوی جدید نیز به اینترنت اکسپلورر افزوده شده که شامل چند گزینه از جمله نوار لغزنده کنترل کننده تم های aero است.

این نوار لغزنده به کاربران امکان می دهد تا آیکن ها را بزرگ یا کوچک سازند.پیمایش در فایل ها یا پوشه ها بسیار آسان تر از قبل شده است . زیرا نام پوشه ها در نوار آدرس مانند administrator>virtual folders>favorite music اکنون به صورت دکمه هایی هستند که می توانید برای ورود به آن پوشه به سادگی روی آنها کلیک کنید.به علاوه می توانید با کلیک روی پیکان مربوط و سپس انتخاب پوشه مورد نظر از پوشه کشویی مستقیما به زیر پوشه دلخواه مراجعه کنید.

درنهایت یک قاب پیش نمایش در انتهای پنجره اطلاعاتی در مورد مورد آیتم انتخاب شده ارائه می دهد نوع این اطلاعات بسته به نوع فایل متفاوت است.شما می توانید اندازه و محل قاب پیش نمایش را تغییر داده یا آن را پنهان کنید.
امنیت در صدر تمام اولویت ها
{ویستا در مقایسه با ویندوز xp از لحاظ گرافیکی بسیار بهتر و از نظر امنیت و جستجو نیز بسیار پیشرفته است. . رابط جدید و سایر تغییرات همگی در راستای بهبود این محصول هستند. اما برخی ویژگی های جدید از قبیلvirtual folders اندکی گیج کننده به نظر می رسد.}

مایکروسافت که به مشکلات امنیتی و عدم قابلیت اطمینان نسخه های پیشین ویندوز آگاه است . در این نسخه جدید سعی کرده تا مشکلات قبلی را بر طرف ساخته و کاربران را متقاعد سازد که ویندوز خود را به ویستا ارتقا دهند. یکی از ابداعات امنیتی بسیار جالب در ویستا ایجاد حساب کاربری جدید با عنوان limited user است. این حساب کاربری امکان نصب برنامه های کاربردی را نمی دهد. اما می توان از طریق آن کارهای روزمره معمولی ماننده نصب درایو یک چاپگر جدید انجام داد.

البته مایکروسافت وعده داده است که ویژگی های امنیتی جدیدی اضافه کند ازجمله آنها تشخیص از کا افتادن قریب الوقوع هر یک از اجزا و انجام برخی واکنش ها در مقابل آن ماننده تهیه نسخه پشتیبانی فوری داده ها.
در حالی که بسیاری از این ویژکی و پیشرفت ها در بکارگیری رفع اشکالات و مدیریت سیستم در واقع برای موسسات it ایجاد شده اند اما قطا برای کاربران نیز مفید خواهند بود.

جستجو و محتوا
یکی از مفیدترین تغییرات ویستا آن است که پنجره های جست و جوی حساس به محتوا در همه جا وجود دارد.
منوی startکه در اغلب موارد مشابه همتای خود در ویندوزxp است و می تواند همانند منوی startدر ویندوز 95یا98 شود.حاوی یک فیلد جستجوی کوچک در انتهای صفحه است . بدین ترتیب با شروع به تایپ عبارت مورد نظر ویستا مواردی را که ستون سمت چپ منو قرار دارند. با نام برنامه های موجود در کامپیوتر که بیشتر از همه با عبارت مورد جستجو شما هماهنگی دارند.جایگزین می کنند.

روش دیگر آن است که روی گزینه all programs کلیک کرده تا برنامه های شما در قلب سمت چپ فهرست شوند. اگر همه برنامه ها در این فهرست قرار نگیرند. یک نوار پیمایش ظاهر خواهد شد

B3 ، ورژن جدید پردازنده های چهار هسته ای AMD

AMD در اولین گام خود با معرفی پردازنده های چهار هسته ای Native نتوانست انتظارات را آنطور که بایسته و شایسته بود برآورده کند. وجود مشکل در پردازنده های چهار هسته ای AMD تحت عنوان TLB Bug مدت ها تیتر اخبار و بررسی های سایت های سخت افزاری بود. به دلیل وجود این مشکل سیستم های مبتنی بر این پردازنده ها امکان ناپایداری و حتی توقف را در خود می دیدند. AMD در صدد رفع این مشکل برآمد و توانست راهی برای غیر فعال سازی این مشکل ارایه کند. اما در حالت پیشنهادی و با رفع مشکل از طریق بایوس کارآیی سیستم نزدیک به 10% کاهش می یافت. بنابراین تصمیم AMD تنها و تنها ارایه ویرایشی جدید از این پردازنده ها بود. در نهایت AMD با رفع این مشکل پردازنده های جدید خود را در تاریخ 27 مارچ ( 8 فروردین ) رسما معرفی کرد. این پردازنده ها با ویرایش جدید ( B3 stepping ) و نیز نام جدید معرفی شده اند.

پردازنده های معرفی شده از خانواده Phenom X4 :



· 9550 (2.2GHz)

· 9650 (2.3GHz)

· 9750 (2.4GHz )

همچنین پردازنده Phenom X4 9850 نیز از سری Black Edition و با فرکانس کاری 2.5 گیگاهرتز معرفی شده است. جزئیات بیشتر را می توانید در صفحه منتشر شده در سایت رسمی شرکت AMD مشاهده کنید .



محصول جدیدی نیز از خانواده پردازنده های چهار هسته ای Phenom X4 معرفی شده است که 9100e نام دارد. این پردازنده از سری پردازنده های energy Efficient بوده و تنها 65 وات توان مصرفی خواهد داشت. AMD ادعا کرده است که با قرار گیری این پردازنده در کنار چیپست 780G سیستمی کارا از لحاظ مصرف انرژی در اختیار خواهید داشت.



در کنار پردازنده های معرفی شده فوق , اولین پردازنده های سه هسته ای دسکتاپ نیز معرفی شدند. پردازنده های سه هسته محصولاتی بودن که در زمان معرفی اولیه حرف و حدیث های متفاوتی را به دنبال داشتند. گزارش هایی مبنی بر اینکه این پردازنده ها در واقه چهار هسته ای هستند و یکی از هسته های آنها غیر فعال شده و اخباری از این قبیل همگان را مشتاق این پردازنده های سه هسته ای کرده بود. بالاخره و در کنار پردازنده های چهار هسته ای فوق دو مدل از پردازنده های سه هسته ای نیز با نام های Phenom X3 8400 با فرکانس کاری 2.1 گیگاهرتز و Phenom X3 8600 با فرکانس کاری 2.3 گیگاهرتز معرفی شده اند. پردازنده های سه هسته ای سری Phenom X3 8000 با قرار گیری در کنار چیپست 780G پلتفرمی سطح بالا برای تجربه ای متفاوت را در نمایش HD و نیز Gaming به ارمغان خواهد آورد.



در انتها باید دید آیا پردازنده های سه هسته ای آنگونه که از ویژگی های آنها تعریف می شود شایسته هستند یا خیر. همچنین پردازنده های معرفی شده با ویرایش جدید در مقابل پردازنده های چهار هسته ای اینتل چگونه قدرت نمایی خواهند کرد. همه چیز با گذر زمان و به مرور مشخص خواهد شد.

ویدئوهای آنلاین

در حال حاضر بسیاری از سایتهای اینترنتی ، در سایتهای خود از ویدئوهای آنلاین استفاده میکنند. سرعت پخش این ویدئو ها خیلی خوب هستند اما مشکلی که دارند این است که اکثرأ در درون فایلهای فلش گنجانده شده اند و این باعث میشود که این فایلها قابل دانلود نباشند. در این ترفند قصد داریم به معرفی 3 راه برای دانلود این ویدئو ها بر روی هارد بپردازیم.



یکی از راه ها برای دریافت این ویدئو ها استفاده از نرم افزار KeepVid میباشد که به همین منظور ساخته شده است. در اصل این نرم افزار یک مرورگر اینترنتی است که در صورت رفتن شما به صفحه خاصی که ویدئو دارد با استفاده از ابزار موجود در آن میتوانید ویدئو را دانلود نمایید. همین طور این مرورگر قابلیت معرفی سایتهایی که این ویدئو ها را در بر میگیرند را نیز دارد. برای دریافت این برنامه میتوانید به سایت سازنده مراجعه فرمایید:
[url]http://www.keepvid.com[/url]

اما هنگامی که شما آدرس یک ویدئو را در KeepVid وارد میکنید در صورتی که آدرس فایل به FLV. ختم شود این برنامه نیز در دانلود ناتوان میشود.
فایلهای FLV فایلهای ویدئویی هستند که در درون فایلهای فلش گنجانده شده اند.
راه چاره برای دانلود فایلهای FLV استفاده از نرم افزار FLV Player است. با استفاده از این برنامه میتوانید فایلهای ویدئویی با فرمت FLV را نیز دریافت کنید.
برای دریافت FLV Player به آدرس زیر بروید:
[url]http://www.download.com/FLV-Player/3000-2139_4-10467081.html[/url]

اما بهترین راه برای برای ذخیره فایلهای ویدئویی آنلاین استفاده از ابزار YouTube Downloader میباشد که در دل یک سایت میباشد.
بدین منظور به سایت [url]http://video.qooqle.jp/dl[/url] بروید. آدرس صفحه دارای ویدئو را در کادر مربوطه وارد کنید و پس از ظاهر شدن دکمه "Get Download URL " روی آن کلیک کنید.
پس از چند لحظه لینک دانلود فایل ویدئویی ظاهر میشود که با کلیک روی آن میتوانید فایل رو دانلود کنید.

در تمامی این راه ها نرم افزار FLV Player نیاز میباشد تا فایلهای فلش اجرا شوند

گوگل از جنبش اپن سورس در دانشگاه‌ها حمایت می‌کند

شرکت گوگل با اختصاص دادن مبلغ 350 هزار دلار کمک مالی به دو دانشگاه، از تلاش‌های این دو دانشگاه برای توسعه و تقویت جنبش اپن سورس حمایت کرد.


شرکت گوگل روز سه‌شنبه به عنوان بخشی از سیاست این شرکت در راستای حمایت از جنبش اپن سورس، مبلغ 350 هزار دلار به دو دانشگاه ایالتی اورگون و پورتلند در آمریکا کمک کرد.

بنا به گفته گوگل، اختصاص مبلغ فوق به این دو دانشگاه اولین کمک مالی این شرکت به یک موسسه آکادمیک به منظور تقویت جنبش اپن سورس است.

این دو دانشگاه که هم‌اکنون به میزبانی وب و ارائه دیگر خدمات به پروژه‌های اپن سورسی مشغولند، از سیستم‌عامل لینوکس ، مرورگر موزیلا (فایرفاکس) و نرم‌افزار وب سرور آپاچی استفاده می‌کنند. قرار است این پول برای پشتیبانی مالی از پروژه‌های کلان دانشگاه و پروژه‌های مستقل دانشجویان رشته کامپیوتر در عرصه اپن سورس مصرف شود.

کریس دیبونا، مدیر برنامه‌های اپن سورس در شرکت گوگل می‌گوید: گوگل یکی از مصرف‌‌کنندگان اصلی لینوکس، آپاچی و دیگر نرم‌افزارهای اپن سورسی نوشته شده توسط گروه‌های مختلف کاربران در شبکه اینترنت است.

مدیر بخش اپن سورس در گوگل می‌افزاید: حمایت این شرکت از پروژه‌های اپن سورس همچنین فشار را بر مایکروسافت و دیگر رقبا افزایش می‌دهد.

او تصریح می‌کند: فشارهای رقابتی واقعا به نفع مصرف‌کنندگان نهایی هستند.

دیبونا در تشریح دیدگاه خود می‌افزاید: مثلا محبوبیت مرورگر فایرفاکس موجب شده که مایکروسافت مرورگ اینترنت اکسپلورر خود را مرتب به روز و آن را کاربرپسندتر کند.

دیبونا یادآوری می‌کند که : هسته (کرنل) لینوکس فشار جدی به کل بازار سیستم‌عامل وارد کرده تا محصولات بهتری بیرون بدهد..

شایان ذکر است که شرکت گوگل با مایکروسافت در عرصه‌های مختلفی از جمله بازار تبلیغات آنلاین که از ارتباط تنگاتنگی با بازار موتورهای جستجوی اینترنتی برخوردار است، در رقابت و چالش به سرمی‌برد و پیش‌بینی می‌شود این رقابت به عرصه نرم‌افزارهای رومیزی نیز کشیده شود.

گوگل علاوه بر مصرف محصولات اپن سورس خود نیز دستی در این عرصه دارد و به گفته دیبونا گاه گاهی سورس کدهای خود را تحت لیسانس اپن سورسی Bsd و آپاچی عرضه می‌کند.

این شرکت طی سال گذشته یک دوجین نرم‌افزار و نزدیک به 20 هزار خط سورس کد از طریق سایت خود منتشر کرده است که بخش اعظم آن به کار برنامه نویسان می‌آید.

با استفاده از یک نرم افزار جدید، کشف ویروس‌های رایانه‌یی ناشناخت

تام لیزموس، دانشجوی مقطع دکتری الکترونیک و کامپیوتر، اولین کسی است در جهان که نرم افزارای را طراحی کرده است که قادر است حملات ویروس رایانه‌یی ناشناس را کشف کند.

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران، از ایسنا، تام لیزموس می‌گوید: مشکل اصلی نرم افزارهای ضد ویروسی فعلی این است که نرم افزار‌ها از رایانه تنها در برابر ویروس‌های شناخته شده حمایت می‌کنند و درمقابل ویروس‌های ناشناس کاری از پیش نخواهند برد.

تعداد قابل ملاحظه‌ای ویروس رایانه‌یی وجود دارد، بعضی از این ویروس‌ها برای فعال شدن و آلوده ساختن سیستم، نیازمند دخالت و لمس خود از سوی کاربر هستند، مانند آن دسته از هرزنامه‌هایی که از طریق پست الکترونی ارسال می‌شوند لازمه‌ی شروع حمله‌ی آن‌ها باز کردن پست الکترونیک از سوی کاربر است.

ویروس‌های دیگری هستند که موزیانه‌تر عمل می‌کنند و بدون آن که کاربر متوجه یک اشتباه کوچک خود شود، به نرم افزار‌ها حمله کرده و کنترل رایانه را در اختیار خود می‌گیرد، برای مثال تمامی‌document‌ها را حذف می‌کند.

وی می‌گوید: دلیل این که چگونه چنین حملات مخربی به راحتی کاربران را تحت الشعاع قرار می‌دهد این است که بسیاری از برنامه‌های رایانه‌یی به صورت نادرست برنامه نویسی شده است و رایج ترین اشتباه برنامه نویسی به Buffer Orerflow معروف است .

این اشکالات برنامه نویسی از سوی برنامه نویسان نرم افزار‌های آنتی ویروس نیز تکرار می‌شود، اما چنین اشتباهات برنامه نویسی در میان تمام برنامه نویسانی که در C یکی از رایج ترین زبان‌های برنامه نویسی، می‌نویسند متداول است .

گشایشگر وب اینترنت الکسپلورر نمونه‌ی یکی از این موارد است، اشتباهات برنامه نویسی در سیستم IP-technology شرکت Skype و نرم افزار پایگاه د اده‌های مایکروسافت، موسوم به سرور SQL، به خوبی مشهود است .

وی می‌گوید: برنامه‌های رایانه‌یی در سال 2003 دارای مشکلات فراوانی بودند و اشتباهات فاحشی در آن‌ها به چشم می‌خورد .

در آن زمان بود که ویروس‌ها به طور خودکار کنترل سرورهای پایگاه داده‌های بسیاری از رایانه‌ها را در دست گرفتند .

سرعت زیاد رایانه‌ها باعث شد تا ویروس‌ها این فرصت را داشته باشند تا با سرعت زیادی منتشر شوند .

اگرچه ویروس‌ها آن چنان مخرب نبودند اما،در سرعت اینترنت تاثیر منفی داشتند. در آن سال بسیاری از سیستم‌های سراسر جهان آلوده به ویروس‌های مختلف شدند و حتی عملیات‌های اینترنتی بانک‌ها نیز دچار اختلال شد.

برای درک نرم افزار لیزموس، ابتدا باید به طور مختصر به این موضوع بپردازیم که چطور Buffer Orerflow، یک اشتباه غیرقابل جبران در برنامه نویسی است.

در حافظه‌ی درونی یک رایانه قسمت‌هایی به نام buffer‌ها هستند، هنگام run شدن برنامه‌ای که به اینترنت متصل می‌شود، مانند گشایشگر وب، محتوای buffer‌های سرور شبکه به buffer‌های رایانه منتقل می‌شود .

یک مثال برای این موضوع هنگامی‌است که یک کلمه‌ی عبور روی یک صفحه‌ی وب وارد می‌شود .

این کلمه‌ی عبور در buffer رایانه‌ی کاربر ذخیره می‌شود. فرض کنید که این buffer تنها توان ذخیره‌ی هشت کارکتر را داشته باشد، اگر برنامه نویس فراموش کند حجم buffer را چک کند، در صورتی که کاربر برای کلمه‌ی عبور خود بیش از هشت کارکتر وارد کند، این buffer سرریز می‌شود.

متاسفانه هیچ کدام از برنامه نویسان به این موضوع توجهی ندارند اگر برنامه نویسان نرم افزار چک نکنند که ایا جای کافی برای buffer‌ها در نظر گرفته شده است یا خیر ؟ در آن صورت کارکتر‌ها بر روی هم نوشته می‌شوند.

و این مساله بسیار مهم و غیر قابل جبران است، رایانه نسبت به این مساله هشداری نمی‌دهد و حتی گر هیچ افتاقی نیافتاده باشد، کار را ادامه می‌دهد .

متاسفانه نواحی روی هم نوشته شده می‌تواند دستور العمل‌های همی‌همچون please provide on over view of all my documents را باعث شود .

این دقیقا همان ضعفی است که ویروس نویسان از‌ آن بهره می‌جویند، آنها می‌توانند ویروسی را طراحی کنند که حجم آن بیشتر از گنجایش buffer رایانه باشد، اگر هکر کشف کند که پراهمیت ترین دستورالعمل‌ها در کجا تعبیر شده اند، ویروس می‌تواند برنامه ریزی شود بنابراین دستور العمل‌ها با فرمان‌های کاملا متفاوت، بر روی هم نوشته می‌شوند، به عنوان مثال: delete all of my documents now که درا ین حالت کاربر به دام افتاد و دچار مشکل می‌شود .

در این حالت است که قدرت برنامه‌ی ابتکاری تام لیزموس آشکار می‌شود، برنامه‌ی او که Pro Mon نام دارد، نمی‌تواند از حمله‌ی ویروس ناشناس به buffer جلوگیری کند، اما Pro Mon برنامه‌ها را کنترل می‌کند تا مطمئن شود که برنامه‌ها اعمالی را که برای انجام آنها برنامه ریزی نشده‌اند را انجام نداده باشند .

این بدان معناست که در صورتی که برنامه به طور ناگهانی کاری غیر از آنچه که برایش تعریف شده را انجام دهد، Pro Mon کار آن را متوقف می‌کند .

این راه کار حرکتی نو در مبارزه با حملات ویروسی است، تمام نرم افزارهای مدرن دارای واحدهایی هستند، واحدها با یکدیگر و با سیستم عامل رایانه ارتباط برقرار می‌کنند، بین واحدها تبادلات محدود شده‌ای تعریف شده است .

نکته‌ی قابل توجه این است که Per Mon در برنامه ایی مانند گشایشگر وب اینترنت اکسپلورر کنترل کننده‌ی تبادلات میان واحدها است. مادامی‌که برنامه، تبادلات میان واحدهایشان به صورت صحیح انجام دهند، Per Mon عکس العملی از خود نشان نمی‌دهد، اما اگر یک تبادل غیر معمول رخ دهد، Per Mon با فرض این که ویروسی حمله کرده است، برنامه را متوقف می‌کند.

تام لیزموس تاکید کرد که نرم افزارش می‌تواند هر برنامه را کنترل کند.البته‌ی برنامه‌های مشابه دیگری نیز در بازار موجود است اما آزمایشاتی که تام لیزموس انجام داده نشان می‌دهد که برنامه‌ی او 30 برابر سریعتر از برنامه‌ی رقیب وی یعنی "موسسه فناوری ماساچوست " است .

پروژه تلسکوپ جهانی

دکتر Roy Gould می گوید:

تلسکوپ جهانی ” WorldWide Telescope” بهترین عکسها را از بهترین تلسکوپهای سراسر جهان و حتی تلسکوپهای در فضا دریافت می کند و آنها را با هم ترکیب می کند. این تصویرها یک نگاه کل نگر به سراسر گیتی را برای ما به ارمغان خواهد آورد. این منبع جدیدی خواهد بود برای کاوش های اخترشناسی و آموزش اختر شناسی؛ و از همه مهمتر به ما یک دید جدیدی نسبت به جهان خودمان را می دهد.

دکتر گولد اخترشناس بزرگ موسسه هاروارد و معرف طرح و همکار پروژه تلسکوپ جهانی است.
تلسکوپ جهانی یک محیط بسیار قدرتمند است که کار یک تلسکوپ مجازی بسیار قدرتمند را انجام می دهد و عکسهایی بسیار عالی را از تلسکوپهای جهان در یک محیط بسیار عالی فراهم می آورد. دقیقا مانند یک تلسکوپ چندین میلیون دلاری!
این ابزار از یک موتور با کیفیت بالا برای تجربه های مجازی بهره می برد که به کاربر امکان می دهد تا در ترابایتها عکس به کندوکاو بپردازد. ترابایت ها عکس، فیلم، اطلاعات از چندین منبع که تجربه ای فراموش نشدنی را به همراه می آورد.
این طرح که در تابستان 2008 آماده می شود به شما امکان می دهد تا در آسمان شب به سیاحت بپردازید آن هم فقط از روی کامپیوتر شخصی خودتان و با یک نرم افزار! این طرح من را یاد Google map می اندازد. گوگل مپ یک طرح است که به شما اجازه می دهد نقشه ای را از سراسر جهان حتی خانه خود بینید. این طرح که فکر نمی کنم هنوز فهمیده باشید محصول مایکروسافت!!! است نوعی از گوگل مپ با کیفیتی بسیار بالاتر و از فضا است.
موتوری که مایکروسافت برای این موضوع طراحی کرده است این امکان را فراهم می آورد که ترابایت ها عکس و اطلاعات به نوعی با هم آمیخته شوند که شما همه آنها را در یک تصویر ببینید و متوجه شکستگی عکسها نشوید. این کار باعث می شود شما دقیقا مانند یک تلسکوپ با این پروژه برخورد کنید. دقیقا گویی که دارید از یک تلسکوپ به تصویر نگاه می کنید. این احساس بسیار عالی است که از پشت یک تلسکوپ فوق العاده گرانقیمت به دنیای و اسمان شب نگاه کنیم. این موتور به شما امان می دهد که در تصاویر به سادگی زوم کنید و به سراسر گیتی سرک بکشید.
مایکروسافت در این طرح با افراد زیادی همکاری می کند ولی به نظر می رسد برای این طرح قرار است پروژه را به یک موسسه اخترشناسی واگذار کند تا سیستم به صورت رایگان در اختیار مردم قرار گیرد. این کار از پرهزینه از مایکروسافت بسیار بعید بود ولی می توان به آن به دید دیگری هم نگاه کرد. با این کار مایکروسافت ناگاهان غولی را در برابر گوگل مپ ارائه می کند که ممکن است با اضافه کردن طرحهای بتواند کار سیسمی مانند گوگل مپ را هم ارائه کند. این حالت بسیار برای مایکروسافت خوشآیند خواهد بود چون تبعات تبلیغاتی این کار باعث جبران تمام هزینه ها خواهد شد. در ضمن مایکروسافت دیگر به عنوان یک موسسه مادی گرا شناخته نمی شود و حتی می تواند با روش های بازاریابی از این پروژه به کسب درآمد بپردازد.
امید است این بار نیز جهان یک گام بی سوی بی نهایت برداشته باشد.

جانشین گوگل در راه است

با تحقق پروژه ای موسوم به Nutch جستجوگر تجاری گوگل برای همیشه به اعماق تاریخ خواهد پیوست.
تیم http://www.Nutch.org در حال ساخت اولین موتور جستجوگر اینترنتی براساس اوپن سورس است که اگر سرمایه گذاران عمده به آن طرح روی بیاورند، اولین جستجوگر مجانی اینترنت متحقق خواهد شد. گروه مذکور کاملا داوطلبانه دست به این کار زده و قصد دارند بدون نیت اقتصادی موتور کاملا مجانی را برای کاربران اینترنت به ارمغان بیاورند. دوگ کاتینگ رئیس سازمان Nutch در این زمینه می گوید: موتور «نوچ» سرانجام جایگزین موتورهای تجاری می شود و تمام جستجوگران بزرگ که حالت بیزینس دارند را پشت سر می گذارد. وی ضمن بررسی موتورهای جستجو خاطرنشان ساخت که تمام موتورهای کنونی به دلیل دریافت پول و آگهی نتایج جستجوی خود را منطبق با خواست کاربر نمی آورند، بلکه هرچه شرکت آگهی دهنده دستور دهد، همان را کاربر در نتایج جستجو می بیند، بدون آن که با موضوع مورد جستجو نیز سازگاری صددرصد داشته باشد. موتورهایی مانند گوگل که به تازگی بیزینس را به حد گندآوری توسعه داده ، نتایجی کاملا غیرمرتبط آورده و اعصاب کاربر را خرد می کند. به همین خاطر برخی کاربران قدیمی اینترنت مجددا بعد از چند سال دوباره به سراغ آلتاویستا رفته و از آن موتور نسبتا سالم استفاده می کنند. اما به گفته دوگ کاتینگ هیچ رنک بیزینسی روی «نوچ» تعریف نشده و به خاطر بهره گیری از برنامه های اوپن سورس کاملا مجانی است و بنابراین انگیزه بیزینس هم روی آن وجود ندارد. موضوع اوپن سورس بودن جستجوگر نوچ باعث می شود فکر داشتن هرگونه بیزینس از این پروژه بربندد؛ چراکه ماهیت اوپن سورس به عنوان کد باز و در دسترس همگان ، چیزی را برای پنهان کردن اندیشه های بیزینس مثل گوگل نمی گذارد. به گفته کاتینگ اینک 3رقیب عمده تجاری یعنی گوگل ، ام اس ان و یاهو پیش روی «نوچ» هستند. پیش بینی این که نوچ بتواند 3رقیب مذکور را پس زند ، هنوز زود است اما از یک تجربه اتفاق افتاده می توان درس گرفت و آن موضوع آلتاویستاست که هیچ کس فکر نمی کرد یک روزی گوگل بتواند آلتاویستا را ضربه فنی کرده و با سن و سال کم ره صدساله را طی کند. ویژگی عمده فرهنگ اینترنت در چند سال اخیر بی وفایی آن بوده است تا جایی که فناوری باعث رویگردانی کاربران از سایتهای قدیمی به سوی سایتهای پیشرفته تر شده است و البته همین فرهنگ نیز شاید به سرگوگل بیاید. در وهله اول جستجوگر نوچ اطمینان می دهد که نتیجه جستجو همانی است که کاربر دنبال آن می گردد. دوم این که در حرکت توسعه طلبانه موتور اوپن سورس شاید تعداد صفحات جستجو شده از تعداد صفحات مورد ادعای گوگل نیز بیشتر شود که در آن صورت این 2مزیت کافی خواهد بود تا کاربران به سوی این ماشین رهنمون شوند. اما به گفته ناتال تیلور، سخنگوی گوگل آنها از وقوع داستان «نوچ» در بیم و هراس نیستند؛ چراکه نوچ نمی تواند جلوه ای کاملا جهانی پیدا کند و کسی هم به دلیل نداشتن سود روی آن سرمایه گذاری زیادی نمی کند. کریس وینفیلد، رئیس شرکت طراح وب 10E20 می گوید کار نادرستی است که هم اکنون قضاوتی زودرس درباره به چالش کشیده شدن گوگل توسط نوچ داشته باشیم.

همچنین اگر قبول کنیم که نوچ پیروز می شود، باز نمی دانیم این درصد موفقیت تا چه اندازه است؟ و چه زمانی حاصل می شود؟ وی نیز می پذیرد که اگر نوچ بیاید جای خالی بسیاری از موتورها را پر می کند، اما روی یک نکته تاکید می کند و آن نداشتن سخت افزار مناسب مانند سخت افزار و ربوت گوگل در پروژه نوچ است.

به گفته وی ، هرچند موسسه تحقیقاتی http://research.overture.com حث سخت افزاری را برعهده گرفته ، اما هنوز چیز قابل توجهی ارائه نکرده است.

وینفیلد تاکید می کند که هرچند می گویند نتیجه جستجو در نوچ همانی خواهد بود که کاربر می خواهد، اما چگونه جلوی اسپم ها گرفته می شود تا در نتایج جستجو وارد نشود، بحثی است که کسی به آن پاسخ نداده است.

برایان پیکولو مشاور در شرکت بوستونی pixel Bridge نظری دیگر دارد. وی می گوید موتور نوچ پیروز می شود اما موفقیت آن در حدی نخواهد بود که گوگل را پشت سر بگذارد. به عقیده وی سرمایه گذاری سنگین روی سخت افزار و پهنای باند و سرورهای بزرگ صورت نگرفته و برای این کار باید ربوتی قوی تر از ربوت گوگل با هزینه زیاد ساخته شود. برایان به همین دلیل تاکید می کند که تا آینده ای نامعلوم بحث نوچ در جوامع آکادمیک دنبال خواهد شد، بدون آن که به زودی بتواند گوگل و یاهو و ام اس ان را یقه کند. وی گفت : گوگل هنوز محبوب ترین با نتایج بهترین است و بنابراین نوچ هرگز نمی تواند به گردپای آن برسد. اگر الگوریتم موتور نوچ به دست رقبا بیفتد آن وقت در یک تبانی با اسپمرها نتایج جستجوی آن خراب شده و کاربر را ناامید می سازد. در کوتاه مدت نیز جستجوگری مثل نوچ در رادار گوگل مانیتور نمی شود. حال این که چه زمانی نوچ جای گوگل و نظایر آن را بگیرد، معلوم نیست.

علی رغم تمام مباحث مطرح شده حرکت برای ارائه اطلاعات مناسب به کاربران اینترنت از طرف موتورهای جستجو ادامه داشته و روزی آزادی اطلاعات و نتایج جستجوی موردعلاقه کاربران جای هر نوع تفکر بیزینس را خواهد گرفت.

سال نو مبارک

سال نو رو به همه ی بینندگان عزیز تبریک میگم . سال خوبی پیش رو داشته باشین